February 12, 2017

Leadership Coaching

Coaching Session

Fiecare lider se confruntă cu propriile probleme, cu propriile provocări care adesea nu seamănă cu cele ale altui lider. Din acest motiv credem că e important ca fiecare situație, fiecare provocare și fiecare lider să fie tratați într-un mod special, cu o atenție deosebită.

Cum putem face asta? Cel mai eficient mod este o întâlnire față în față. Deși metodele de comunicare s-au diversificat și oamenii pot să comunice de la distanță mult mai ușor, o întâlnire în care simțurile noastre să fie conectate live este mult mai eficient.

Unii numesc această întâlnire consiliere, alții coaching, alții consultanță. Credem că termenul de coaching este cel mai potrivit (nu din snobism) ci pentru că arată mai bine ce avem de făcut. Coach-ul, antrenorul, nu este vedeta. El doar te ajută să devii un lider mai bun. Vedeta, supereroul, liderul ești mereu TU!

Rezervă astăzi o ședință de coaching cu Vlad Ropotică, coach cu experiență în domeniul formării și pregătirii liderilor. Știm – vei întreba: Cât mă costă? Din punctul nostru de vedere este cea mai puțin importantă întrebare. Dacă întâlnirea va fi de folos va valora mult mai mult decât prețul nostru, care este de 100 euro / ședință. Dacă vei simți că nu ai obținut nimic valoros, e simplu – la final vei primi banii înapoi!

Nu ezita! Ridică-ți nivelul de leadership!