March 1, 2017

Cursuri

Programul are la bază o serie de cursuri la care au participat antreprenori, manageri, lideri politici sau religioși. Feed-back-urile pozitive au generat nevoia unei pregătiri concrete în cadrul unui program extins. În desfășurarea sa, acest program urmărește dezvoltarea liderului din toate punctele de vedere, nu doar al imaginii publice. Astfel, se acordă atenție dezvoltării intelectuale, fizice și spirituale, oferindu-i liderului un profil integru.

DURATA: 3 luni

COST STANDARD: 1.200 lei

 

detalii

 Programul este destinat atât companiilor (pentru angajați) cât și celor care doresc să investească în creșterea lor. Se vor discuta principalele metode de creștere ale unui om, vom analiza capacitățile individuale și perspectivele de evoluție.

DURATA: 3 luni

COST STANDARD: 1.000 lei

 

detalii

 După o experiență de peste 10 ani ca vorbitor în public și de trainer în cadrul Speakers Club Iași, Vlad Ropotică oferă șansa doritorilor de a învăța tainele vorbirii în public, de la depășirea emoțiilor și până la metode și tehnici concrete de influențare.

DURATA: 4 zile

COST STANDARD: 500 lei

 

detalii

 Cursul este adresat în special celor care conduc sau coordonează echipe. Vorbim aici de antreprenori, manageri sau lideri în instituții și organizații.

DURATA: 4 ore

COST STANDARD: 300 lei

 

detalii

Cursul este adresat celor care conduc organizații sau echipe și care doresc să afle cum pot gestiona cel mai bine situații de criză. Vei afla cum poți gestiona situații tensionate, cum poți prevedea crizele și cum poți pregăti oamenii pentru gestionarea și depășirea situațiilor complicate. De asemenea, vei învăța cum poți evalua corect o criză după ce ea a trecut.

DURATA: 3 ore

COST STANDARD: 200 lei

 

 

detalii