Calcaiul lui Ahile

 

 

 

 

 

 

Cred cu tărie în puterea inspirațională a poveștii. De aceea, prima mea carte nu este altceva decât o carte de povești. 15 povești adevărate și captivante, potrivite pentru orice vârstă și pentru orice om care dorește să învețe. Să învețe din greșeli lipsit de riscul durerii, fiind vorba de erorile altora. Iată câteva opinii ale celor care au apreciat cartea.

– Vlad Ropotică, autor

 

O lectură foarte placută, într-un registru ușor istoric, prezentat totuși într-o maniera unică, captivantă și relevatoare pe alocuri. Ancorarea informației se face cu ajutorul exercițiilor de la finalul capitolelor, ceea ce îi oferă un plus valoare. Dacă ne gândim la analogia morcovul și bățul, “Călcâiul lui Ahile” îți arată bățul, fără a încerca să te certe, ci dimpotrivă, să te învețe cum să te ferești de el.

– Florin Smeu, speaker și antreprenor

Odată cu Vlad am descoperit un adevărat lider, de aceea mi-am dorit mult cartea “Călcâiul lui Ahile”, o carte din care am învățat atât de multe lucruri, încât consider că ceea ce am făcut a fost o investiție din care pot profita, nu o cheltuială. Consider că această carte ar trebui să fie un bestseller în rândul adolescenților și nu numai. E cu mult mai bună decât un roman cu care majoritatea își pierd timpul și nu înțeleg mare lucru. E ceva real, sunt lucruri existențiale, care ar face lumea cu mult mai bună.

– Petronela Tifachi, mamă, speaker motivațional


supererou în 21 de zile

 

 

 

 

 

Cartea de față este mai mult decât un manuscris prețios. Imaginează-ți că ești un explorator al piramidelor egiptene, un arheolog, și descoperi ceva ce, inițial, pe bună dreptate, consideri a fi un simplu manuscris. Dar pe măsură ce îl descifrezi, descoperi că este mult mai mult, este o rețetă, complexă și completă, de a deveni ceva. Altceva. Și apoi te apuci și testezi, cu ajutorul exercițiilor practice, ce anume poți face TU, sau, mai bine zis, cât de aproape de rezultatul descris te poziționezi. Imaginează-ți și că în acel manuscris sunt prezentate ingrediente vechi și pe care probabil le știi, numai că acum le vezi cu alți ochi și, prin urmare, au altă putere și însemnătate.

Florin Smeu,

Speaker | Coach | Antreprenor

Owner Sweet Café

 

Cartea “Supererou în 21 de zile” adună aspectele importante ale integrității unei persoane. Dacă pui în practică 21 de zile ghidul pe care Vlad Ropotică ți-l oferă poți trece la următorul nivel și anume cel de lider. La finalul celor 21 de zile, uitându-te peste umăr, poți să te vezi cum erai condus de gesturi, cuvinte și instincte, aspecte ale vieții personale, care acum pot fi controlabile. Ai nevoie doar de o licărire de dorință ca să pui în practică acest program care să te ducă pe culmi mai înalte și neexplorate ale satisfacției și împlinirii personale și profesionale.

 

Horia Ungurean,

Speaker | Psiholog | Antreprenor

Owner Brain Services și Președinte Tholus